Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Camin pentru batrani Neuropsiho Center

Politica de confidentialitate

Introducere

Acest site a carui adresa este http://www.caminulneuropsihocenter.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre SC NEUROPSIHO CENTER SRL si este oferit in scopuri de informare.

SC NEUROPSIHO CENTER SRL este inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/2657/04.03.2015; CUI 34188198.

Prin intermediul acestei pagini web este prezentata politica de confidentialiate a site-ului.

 

Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dvs. personale este o preocupare majora a SC NEUROPSIHO CENTER SRL. SC NEUROPSIHO CENTER SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dvs. pe acest site, exceptand situatiile legale. SC NEUROPSIHO CENTER SRL nu va transmite niciunui tert datele dvs. personale introduse de dvs. pe site-ul conform prezentului document.

SC NEUROPSIHO CENTER SRL ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca, in mod implicit, sunt prelucrate doar date cu caracter personal strict necesare pentru fiecare scop specific al prelucrarii.

Date cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Directivei Europene (EU) 2016/679 (GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC NEUROPSIHO CENTER SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs., un membru al familiei dvs. sau orice alta persoana. Scopul colectarii datelor este promovarea continutului, a serviciilor si produselor oferite de SC NEUROPSIHO CENTER SRL prin intermediul site-ului si realizarea de statistici.

Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

 

Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal atunci cand completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter (daca exista aceasta facilitate in site).

Datele cu caracter personal pe care le prelucram prin intermediul formularelor din site-ul web:

- informatii de contact: nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon fix/fax, mobil;

- alte date de contact: adresa postala, inclusiv adresa de domiciliu si/sau adresa profesionala, locul de munca, in cazul in care ni le-ati comunicat;

- alte date cu caracter personal care pot fi prelucrate: datele rezultate din navigarea dvs. pe site-ul web colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare, date terte parti care pot exista in site-ul web: Google Analytics, Facebook, Mailchimp (newslettere), etc.

Cookie-uri

Acest site foloseste cookie-uri, care sunt reprezentate de portiuni scurte de text stocate in computerul dvs. si care sunt utile pentru administrarea si intretinerea site-ului. Puteti afla mai multe despre modul in care le folosim si care date sunt colectate citind pe Politica de cookie-uri.

 

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal si temeiul juridic al folosirii

SC NEUROPSIHO CENTER SRL va prelucra datele dvs. in mod legal, echitabil și transparent.

SC NEUROPSIHO CENTER SRL prelucreaza datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

- pentru incheierea sau executarea unui contract / factura  la care dvs. sunteti parte;

- pentru a comunica, raspunde la intrebari si solicitari prin intermediul casutei de e-mail;

- pentru a va oferi informatii cu privire la oferte comerciale / servicii;

- pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;

- pentru activitati de marketing, dar numai in situatia in care am primit consimtamantul in prealabil;

- pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim.

In privinta datelor care ne sunt oferite in mod voluntar prin completarea formularelor sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este "pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract" (art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament UE 679/2016).

Potrivit GDPR, consimtamantul  persoanei nu este cerut in situatia in care prelucrarea datelor este necesara pentru efectuarea demersurilor pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

 

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrarea datelor este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului web, utilizatorul isi da in mod viabil consimtamantul asupra prelucrarii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in baza consimtamantului reprezinta un scop aditional prelucrarii datelor personale in vederea executarii contractului la care sunteti parte si nu

conditioneaza furnizarea / prestarea serviciilor contractuale.

 

SC NEUROPSIHO CENTER SRL nu practica tehnici de SPAM.

Ca regula datele dvs. personale nu vor fi dezvaluite unor terte parti.

 

Actualizarea datelor dvs. cu caracter personal

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere adresata noua, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dvs., va rugam sa ne contactati prin e-mail la: danciulescudelia@yahoo.com

 

Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

 

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal?

Vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare in mod rezonabil in scopurile amintite mai sus, ori atunci cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul) si:

- nu mai exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea in continuare de catre noi (inclusiv obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective) si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.;

- daca nu ne mai sunt necesare in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta.

 

Confidentialitatea datelor minorilor

SC NEUROPSIHO CENTER SRL nu colecteaza cu buna stiinta pe siteul sau date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 16 ani. Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca copiii sai au furnizat societatii SC NEUROPSIHO CENTER SRL datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat SC NEUROPSIHO CENTER SRL. In cazul in care SC NEUROPSIHO CENTER SRL descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, SC NEUROPSIHO CENTER SRL va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre companie a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

 

Drepturile dvs. in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal:

•    Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le detinem;

•    Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

•    Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dvs. cu caracter personal;

•    Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant;

•    Dreptul la stergerea datelor dvs. cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;

•    Dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dvs. sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dvs.;

•    Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului dvs. nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti consimtamantul, noi nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal si vom lua masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dvs. cu caracter personal. Putem, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

In ceea ce priveste comunicarile de marketing primite de la noi, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin raspuns la email cu textul: Dezabonare.

Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea, comunicandu-ne o copie a unui document de identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania.

 

Securitate date personale

Siguranta datelor personale inscrise pe site-ul web constituie una dintre prioritatile SC NEUROPSIHO CENTER SRL. Cu toate acestea, SC NEUROPSIHO CENTER SRL isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, SC NEUROPSIHO CENTER SRL se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

 

Ultima revizuire: 24.05.2018

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact danciulescudelia@yahoo.com