Servicii

Caminul nostru poate sa gazduiasca persoane care sufera de diferite afectiuni cardio-vasculare, ortopedice, psihice, neurologice, diferite grade de handicap.
Persoanele diagnosticate cu afectiuni psihice gen: dementa, dementa senila, Alzheimer, dementa mixta, dementa Parkinson sunt evaluate de un medic primar psihiatru si de un psiholog clinician cu vasta experienta in acesta patologie, beneficiind de cel mai bun tratament adaptat nevoilor sale.

 

Echipa noastra este formata din persoane calificate, cu experienta in domeniu si va ofera cu profesionalism asistenta medicala, serviciile medicale si psihologice necesare intretinerii si imbunatatirii sanatatii.

 

Cazare

Cazarea se face in camere de 2, 3, 4 si 5 paturi, dotate cu mobilier nou, saltele superortopedice, televizoare LCD.

Avem grija sa cream un mediu familiar pentru toti pacientii cazati la noi. Confortul si intimitatea acestora este foarte important pentru noi, de aceea am creat un loc intim, pentru un numar maxim de 16 rezidenti.

 

ALIMENTATIA

Pe langa cele 3 mese principale (adecvate in functie de necesitatile fiecarui rezident) sunt incluse si gustari in fiecare zi.
Pentru cei care tin regim, se asigura alimentatie speciala. De asemenea, pentru persoanele in stadii avansate de boala si la cei nedeplasabili se administreaza hrana la pat.

 

Servicii

Servicii medicale oferite:
♦ evaluare generala a starii de sanatate, efectuata de medicul de familie al caminului( cu conditia ca pacientul sa fie transferat la medicul nostru de familie);
♦ consult saptamanal al medicului de familie ( cu conditia ca pacientul sa fie transferat la medicul nostru de familie);
♦ analize medicalei (cu conditia ca pacientul sa fie transferat la medicul nostru de familie);
♦ livrarea medicamentelor direct la camin (cu conditia ca pacientul sa fie transferat la medicul nostru de familie);
♦ consult psihiatric la internare, tratament si evaluare permanenta;
♦ evaluare psihologica initiala si periodica;
♦ adminsitrarea medicatiei individuale a pacientului;
♦ administrarea medicatiei perfuzabile sau i.m;
♦ asistenta medicala 24/24H.

 

Alte servicii oferite:
♦ servicii de spalatorie;
♦ servicii de coafura, frizerie, manichiura - la cerere;
♦ kinetoterapie - la cerere.